• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Тижня англійської мови» у Миколо – Гулаківській загальноосвітній школі І – ІІІ ст. з 12 по 19 грудня 2016 року

«Тижня англійської мови» у Миколо – Гулаківській загальноосвітній школі І – ІІІ ст. з 12 по 19 грудня 2016 року

2016-12-20

/Files/images/2016_rk/rzne/1.png


“Youareasmanytimes a man, asmanylanguagesyouknow”

Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний іцікавий. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу.

Для підвищення інтересу до вивчення англійської мови однієї урочної

роботи не досить, тому тут значну роль відіграють різні позакласні та позаурочні форми роботи.Квінтесенцією вивчення іноземної мови щороку стає Тиждень англійської мови. Це не тільки звіт про виконану індивідуальну або групову роботу, це свято англійської мови, у якому беруть участь всі учні школи. Миколо – Гулаківська школа І – ІІІ ст. не стала винятком,оскільки з 12 по 18 грудня було проведено всеукраїнський «Тиждень англійської мови». Захід присвячено офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямовано на популяризацію вивчення англійської мови.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок,отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Тиждень було розпочато урочистою лінійкою з нагоди відкриття «Тижня англійської мови»“Youareasmanytimes a man,asmanylanguagesyouknow”. На ній було оголошено план заходів на тиждень. Також учителі англійської мови Атамась І.В. та Коровка Л.П. виступили із повідомленням на тему “ Цікаві факти про англійську мову”. На лінійку завітала Королева Єлизавета ІІ ,яка оголосила наказ про виконання всіх завдань предметного тижня./Files/images/2016_rk/rzne/2.png/Files/images/2016_rk/rzne/3.png



Цього ж дня з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвалися мультфільми англійською мовою різного рівня складності.

/Files/images/2016_rk/rzne/4.png


13 грудня з метою вшанування пам’яті великого англійського поета,виховання любові до літератури країни мови, що вивчається,відбулося засідання дискусійного клубу «WilliamShakespeare. Hewasnotofanageandofalltime»,на якому учням було представлено презентацію «Життя і творчість В.Шекспіра»,переглянуто тематичні відео та проведено бесіду щодо актуальності проблем,які порушував Шекспір


у своїх п’єсах

/Files/images/2016_rk/rzne/5.png/Files/images/2016_rk/rzne/6.png



В середу, 14 грудня, яке було оголошено Днем англійської мови, відбувся конкурс «Найкращий знавець англійської мови» «LittleEnglishLearner» між учнями 2 – 4 класів,у якому перемогу здобула команда «А» Жученка Є.

/Files/images/2016_rk/rzne/7.png/Files/images/2016_rk/rzne/8.png



У четвер ,15 грудня учні 1 – 11 класів прийняли участь у Фестивалі англійських пісень «Wearealltogether!» і заспівати свої улюблені пісні англійською мовою .

/Files/images/2016_rk/rzne/9.png


В п’ятницю ,16 грудня була підготовлена мультимедійна презентація “ PlacesofInterestin Great Britain”. Метою цієї екскурсії було ознайомити учнів з визначними місцями Лондона та викликати інтерес до вивчення англійської мови.

/Files/images/2016_rk/rzne/10.png

Після екскурсії було проведено Інтелектуальну гру «HowwelldoyouknowEnglish?», в якій активними учасниками були учні 6 – 11 класів. Після підбиття підсумків перемогу здобула команда Атамась А.

/Files/images/2016_rk/rzne/11.png


Протягом тижня з метою покращення знань, творчих здібностей та розвитку мислення було проведено конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера» (1- 2кл.), та «Англійська мова – це весело!» (3 - 4 кл.). Журі, у складі директора школи Жученко Л.М. та педагога – організатора Судімової Л.П.,визначили найкращі роботи «MyfavouriteEnglishletter» - Єнакій Н.,Савенко А., Жук Р.,Атамась К.,Радюк В.,Шурдук Д.,Григораш М. - учні 1 класу,Вікол В.,Приходько Е.,Дегтяр Б., Чернило А., Бражник С. – учні 2 класу, «Englishisfun» - Жученко Є.,Литвиненко Б.,Красіна Р. – учні 4 класу.

/Files/images/2016_rk/rzne/12.png


Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. У понеділок ,19 грудня було підбито підсумки Тижня англійської мови та найактивніших учасників було нагороджено грамотами.

/Files/images/2016_rk/rzne/13.png


Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня.

Goodlucktoeverybody !!!

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi